ЗА НАС

SciTrue  Преглед

        SciTrue се фокусира на дизајнирање и производство на лизгачки прстени за тешки одбранбени и цивилни апликации.Во текот на повеќе од 15 години во бизнисот, составивме голема библиотека на дизајни во различни конфигурации, од минијатури до големи различни прстени за лизгање.Нашите производи се широко користени за воено оружје, простор и воздухопловство, бродови, радари, инженерски машини, генератор на енергија од ветер, вежба за нафта и безбедносен монитор итн.

Нашите квалификувани искусни инженери можат да обезбедат иновативен сопствен дизајн за да ги задоволи барањата на клиентите……

  • SciTrue M&E Technology Co. Ltd.

ВЕСТИ

НАЈНОВ ПРОИЗВОД