PËR NE

SciTrue  Vështrim i përgjithshëm

        SciTrue fokusohet në projektimin dhe prodhimin e unazave të rrëshqitjes për aplikime kërkuese të mbrojtjes dhe civile.Për më shumë se 15 vjet në biznes, ne mblodhëm një bibliotekë të madhe dizajnesh në një shumëllojshmëri konfigurimesh, nga miniaturë deri te unazat e mëdha të ndryshme të rrëshqitjes.Produktet tona janë përdorur gjerësisht për armët ushtarake, hapësirën hapësinore dhe aeroplanët, anijet, radarët, makineritë inxhinierike, gjeneratorin e energjisë së erës, stërvitjen e naftës dhe monitorin e sigurisë etj.

Inxhinierët tanë me përvojë të kualifikuar mund të ofrojnë një dizajn inovativ me porosi për të kënaqur kërkesat e klientit……

  • SciTrue M&E Technology Co. Ltd.

LAJME

PRODUKTI MË I FUNDIT